Pastel de carne y espinaca
Hey everyone, I hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pastel de carne y espinaca. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This will be really delicious.
Pastel de carne y espinaca is one of the most popular of current trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Pastel de carne y espinaca is something that I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Pastel de carne y espinaca, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pastel de carne y espinaca delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pastel de carne y espinaca is Muchas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can have Pastel de carne y espinaca using 13 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve that.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pastel de carne y espinaca:
- 650 gr carne picada o pollo (lo que gusten)
- 5-6 papas medianas
- 1 cebolla (blanca o colorada)
- 2 dientes ajo
- 1 morrón rojo o verde
- 3 huevos duros
- 150 gr aceitunas sin carozo
- 100 gr manteca
- 1 poco leche
- 1 ramo espinaca
- 250 gr a 300 gr queso muzarella
- 100 gr jamón
- 1 ramita perejil (opcional)
Steps to make to make Pastel de carne y espinaca
- Poner en una olla mediana las papas cortadas en trozos medianos. (la corto en 4 o 5 trozos cada una). A fuego máximo al principio y cuando hierva el agua la bajo al mínimo.
- Colar las papas en la misma olla usando la tapa de la misma. Agregar la manteca, un poco de leche, 1 cucharadita de sal, nuez moscada, y poquito de pimienta. Pisar bien con pisapapa o tenedor. No importa que quede algún grumito.
- En una olla mediana poner aceite de oliva y otro poco del común. Fuego mínimo. Agregar cortado chiquitito: cebolla, ajo, morrón. Sofreír. Agregar sal.
- Agregar carne picada. De por si va a largar agua mientras se cocina. Deben cocinarla hasta que no quede nada de agua. Yo la dejo a fuego mínimo tapada revuelvo cada tanto.
- Condimentar con bastante pimentón, condimento verde, sal y pimienta.
- En otra olla ponen la espinaca con hoja y tallo (saquen si tiene alguna fea) y la llenan de agua hasta que tape las ramas a fuego máximo y bajan a mínimo cuando hierva. Apagan después de 3 minutos a partir de que haya hervido. La pueden hacer en vaporera también o micro también en agua unos 3 minutos
- Cuelan bien la espinaca. La agarran bien fuerte con la mano varias veces hasta que largue todo. Es importante que quede bien escurrida. Luego la pasan a la olla con la carne.
- En una ollita pequeña con agua ponen los 3 huevos y a partir de que hierva dejan a fuego mínimo unos 3 a 5 minutos.
- Agregan a olla con relleno las aceitunas picadas, el huevo duro, y el perejil cortado chiquito
- En una bandeja de vidrio o teflón, o la que tengan ponen la mitad del puré aprox. Con una cuchara van distribuyendo por toda la base de la bandeja. Luego agregan todo el relleno arriba. Arriba del relleno ponen fetas de jamón y arriba del jamón algunas de muzarella.
- Arriba de la muzarella ponen otra capa de puré. Y arriba otra capa de muzarella. Todo la que les haya sobrado.
- Ponen al horno precalentado por 10 minutos. Luego le ponen el modo grill si tienen para que dore arriba la muzarella por aprox 5 minutos, cuando quede dorado sacan.
As your experience as well as confidence grows, you will discover that you have extra natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your individual preferences with time. Whether you want to serve a dish that uses fewer or more components or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward modifications to attain this goal. Simply put, start making your dishes on schedule. As for standard cooking abilities for newbies you do not require to learn them yet only if you master some basic food preparation techniques.
This isn't a full overview to fast and also simple lunch recipes yet its good food for thought. Ideally this will get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Perfect Pastel de carne y espinaca. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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