Las albóndigas de mi abuela

Las albóndigas de mi abuela

Hello everybody, it's Brad, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Las albóndigas de mi abuela. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Las albóndigas de mi abuela is one of the most well liked of current trending meals in the world. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They are nice and they look wonderful. Las albóndigas de mi abuela is something which I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Las albóndigas de mi abuela, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Las albóndigas de mi abuela delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Las albóndigas de mi abuela is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Las albóndigas de mi abuela estimated approx 1h. 30min aprox.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Las albóndigas de mi abuela using 19 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

Se trata de una receta clásica española de albóndigas en salsa. Nunca he probado unas albóndigas más ricas que las que hace mi abuela, a mí no me salen exactamente igual pero la receta es la original, supongo que las abuelas siempre tienen el toque

Ingredients and spices that need to be Get to make Las albóndigas de mi abuela:

  1. 500 g carne picada
  2. 1/2 Cebolla
  3. 1 diente ajo
  4. 1 poco leche
  5. 3/4 cucharadas Pan rallado
  6. 2 huevos
  7. Sal
  8. Harina
  9. Aceite
  10. Para la salsa:
  11. 1/2 cebolla o algo menos
  12. Aceite de freír las albóndigas
  13. 2 cucharadas harina
  14. 1/2 vasito vino blanco
  15. Agua
  16. 1/2 pastilla avecrem
  17. Sal
  18. Nuez moscada (opcional)
  19. Pimienta negra (opcional)

Instructions to make to make Las albóndigas de mi abuela

  1. Picas media cebolla y un diente de ajo muy fino y lo mezclas en un bol con la carne. Le echas sal
  2. En un plato hondo echas un poco de leche (lo que entre en el plato) y 3 o 4 cucharadas de pan rallado. Lo mezclas junto hasta que se haga una especie de pasta. (Yo he usado pan rallado de ajo y perejil porque no tenía otro pero no es necesario)
  3. Al bol con la carne le añades la pastaa que acabas de hacer y 2 huevos y lo bates/mezclas todo junto hasta que se integren bien todos los ingredientes.
  4. Una vez todo bien mezclado, con ayuda de una cuchara, vas cogiendo y haciendo pequeñas bolitas y las pasas por harina. Seguidamente en una olla con el aceite bien caliente las vas friendo.
  5. Ahora aparte vamos a hacer la salsa. Picas el resto de cebolla que te haya sobrado (media o menos) y la rehogas en una cazuela con el mismo aceite usado para freír las albóndigas
  6. Cuando la cebolla esté pochada, le añades 2 cucharadas de harina y lo rehogas unos minutos.
  7. Seguidamente añadimos 1/2 vasito de vino blanco y subimos el fuego para evaporar el alcohol unos minutos.
  8. Cuando el alcohol haya evaporado, añadimos agua (la suficiente para que sirvan de salsa para cubrir nuestras albóndigas, unos 2 vasos) y le echamos media pastilla de avecrem(se puede sustituir por algo de sal pero deberemos probarlo parq comprobar que no se queda soso). Si te gusta también puedes condimentarlo con un poco de nuez moscada y pimienta negra.
  9. Lo ponemos a fuego alto para que hierva, cuando empiece a hervir lo bajamos y dejamos cocer a fuego suave unos minutos (10 o 15 minutos). Tras esto puedes retirar la olla y usar una batidora para que los ingredientes queden bien integrados en una salsa espesa (no es imprescindible). Añadimos las albóndigas y lo dejamos cocer todo junto para integrar los sabores.
  10. Y ya tenemos listas nuestras albóndigas en salsa.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual tastes gradually. Whether you want to serve a recipe that utilizes fewer or even more components or is a little bit basically hot, you can make basic adjustments to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on time. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not need to discover them yet just if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast as well as very easy lunch recipes however its great food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Speedy Las albóndigas de mi abuela. Thank you very much for your time. I am sure you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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