Albóndigas con tomate
Hello everybody, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Albóndigas con tomate. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Albóndigas con tomate is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is simple, it's fast, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Albóndigas con tomate is something which I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas con tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas con tomate using 23 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.
Un plato al que nadie se resiste, conocéis a alguien que no le gusten las albóndigas?jejejeje, son ideales para tener un buen táper en la nevera y vamos sacando, la pena es cuando ves que se están acabando, pero eso se soluciona haciendo más jajjaja. Vamos a la cocina familia.
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con tomate:
- Para la salsa de tomate
- 800 gr tomate triturado
- 1 cebolla
- 2 dientes ajo
- 1 pimiento verde
- 1 zanahoria grande
- 1 cdta orégano
- sal y pimienta
- 2 cdas soja
- aceite de oliva
- 2 cdta azúcar
- 1 hoja laurel
- Para las albóndigas
- 1 kilo carne de ternera picada o mezcla
- 1 cebolla
- 2 dientes ajo
- 1 zanahoria
- perejil fresco picado
- 2 huevos
- 4 cdas colmadas de pan rallado
- sal y pimienta
- harina para rebozar
- aceite para freír
Instructions to make to make Albóndigas con tomate
- La carne yo siempre la aliño del día de antes, toma más sabor, picamos la cebolla, los ajos y la zanahoria con el procesador de alimentos, muy picadito y el perejil, un buen matojo, añadimos a la carne, con la sal y pimienta y los huevos y mezclamos bien, añadimos el pan rallado y volvemos a mezclar, llevamos a la nevera bien tapado, si no lo habéis echo el día de antes, dejar reposar la carne por lo menos 4 horas,
- Vamos tomando porciones de carne con una cuchara para que nos salgan más o menos del mismo tamaño y vamos haciendo las bolas, cuando las tengamos todas las pasamos por harina y las freímos en aceite caliente, solo un golpe, no las dejéis mucho que se nos secara la carne, y las vamos pasando a una fuente con papel de cocina para quitar el exceso de grasa y reservar.
- La salsa de tomate yo siempre tengo ya echa, porque hago cantidad y la emboto, en otra receta os pondré para envasar.
- Ponemos un fondo de aceite y pochamos la cebolla y los ajos con un poco de sal, cuando esté añadimos el pimiento y la zanahoria picados y sofreímos, añadimos el laurel, sal y pimienta y el tomate, el orégano, azúcar y la soja y dejamos cocinar unos 25 minutos, pasado el tiempo retiramos el laurel y trituramos la salsa, llevamos a fuego, añadimos las albóndigas y dejamos cocinar unos 10 minutos y apartar.
- Las podéis acompañar con arroz, patatas fritas, verduras, lo que queráis, yo en esta ocasión puse patatas fritas confitadas al ajo que sabéis que me encantan, servir bien caliente con un poco de perejil picado y una buena barra de pan jajjajaja y a disfrutar. Tevasapuntar.
As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have more natural control over your diet plan and adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit basically zesty, you can make easy adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation skills for newbies you do not need to discover them yet just if you understand some easy cooking techniques.
This isn't a full guide to quick and also easy lunch dishes but its great something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family members without doing too many heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Speedy Albóndigas con tomate. Thanks so much for your time. I am sure that you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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