Hamburguesas caseras 100%

Hamburguesas caseras 100%

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Hamburguesas caseras 100%. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Hamburguesas caseras 100% is one of the most favored of current trending foods on earth. It is simple, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look fantastic. Hamburguesas caseras 100% is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Hamburguesas caseras 100%, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Hamburguesas caseras 100% delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Hamburguesas caseras 100% is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Hamburguesas caseras 100% estimated approx 1 hora.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Hamburguesas caseras 100% using 20 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Como buena noche americana no podían faltar unas riquísimas hamburguesas caseras de principio a fin ¡¡Salieron ricas ricas!!

Ingredients and spices that need to be Take to make Hamburguesas caseras 100%:

  1. Para las hambuguesas:
  2. 600 g carne picada de ternera
  3. 1 cdita mostaza antigua
  4. 2 yemas de huevo
  5. 3 cdas salsa de soja
  6. 1 cda salsa perrins o salsa inglesa
  7. pimienta negra
  8. 1 cdita sal
  9. Para la hamburguesa bacon y queso:
  10. 4 lonchas bacon ahumado
  11. 4 lonchas queso cheddar o similar
  12. Hojas lechuga trocadero
  13. 1 tomate maduro
  14. 1 cebolla roja
  15. Para las hamburguesas mediterráneas:
  16. 4 trozos queso brie
  17. 1 berenjena
  18. 1 cebolla roja
  19. 1 cda vinagre de Módena
  20. 1 cda azúcar moreno

Instructions to make to make Hamburguesas caseras 100%

  1. Unas horas antes haremos el pan. Yo seguí la receta de Mamen Lara que tiene publicada en Cookpad como "Pan de hamburguesa casero" que sale realmente espectacular. Salieron 6 bollos de pan, el resto los congelé.
  2. Lo primero que haremos será marinar la carne para que coja sabor mientras hacemos el resto de preparaciones. Para ello ponemos la carne picada en un bol y le añadimos todos los condimentos: sal, salsa de soja, salsa perrins, mostaza, pimienta negra y las dos yemas de huevo. Tapamos con un film y reservamos.
  3. Comenzamos haciendo la cebolla caramelizada para la hamburguesa mediterránea. Para ello ponemos una sartén´n al fuego con aceite de oliva y cuando esté caliente añadimos la cebolla morada a rodajas finas. Dejamos a fuego mínimo que se vaya cocinando y caramelizando poco a poco. Cuando ya está totalmente hecha y muy blandita, le ponemos el vinagre de Módena y la cucharadita de azúcar moreno y reservamos.
  4. Cortamos la berenjena en rodajas finas y las ponemos en la bandeja de horno con un poquito de pimienta negra y un hilito de miel. Metemos al horno unos 10-15 minutos a 180º. Sacamos, añadimos un poquito de sal y reservamos hasta el momento de montar la hamburguesa.
  5. Vamos a preparar los condimentos de la otra hamburguesa. Ponemos las lonchas de bacon lo primero a tostar en la sartén. Sin aceite, con su propia grasa ya se hacen.
  6. Lavamos unas hojas de lechuga, cortamos el tomate a rodajas y la cebolla roja igual. Esta última la mantenemos en agua fría hasta el momento de servir para que pierda picor.
  7. Ahora vamos a hacer la carne a la plancha. Separamos la carne en 4 porciones (se podrían pesar para que cada una pese 150 gr). Vamos poniéndolas de dos en dos en la sartén con un chorrito de aceite a fuego alto y dejamos 4 minutos por cada lado. Cuando se le dé la primera vuelta, le ponemos el queso, lonchas de cheddar a 2 de ellas y 2 queso brie a las otras dos.
  8. Ahora si, montamos las burgers. Para la cheeseburger será: Pan+lechuga, tomate+cebolla roja cruda en rodajas+ hamburguesa con cheddar+bacon
    Para la mediterránea: Berenjena asada+hamburguesa con brie+cebolla caramelizada (un poquito de rúcula también le iría bien a esta versión)
    Y a comer!! Espero que os gusten!!

As your experience and confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a dish that uses less or even more ingredients or is a bit more or less zesty, you can make easy modifications to achieve this objective. Simply put, start making your recipes on schedule. When it comes to basic food preparation skills for beginners you do not need to learn them however only if you grasp some straightforward food preparation methods.

This isn't a total overview to quick and simple lunch recipes however its good food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this exceptional food How to Make Homemade Hamburguesas caseras 100%. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Torrejas de arroz con carne molida

Spaghetti a la boloñesa 🍝

Matambre de carne picada