Espaguetti con albóndigas

Espaguetti con albóndigas

Hello everybody, it is Louise, welcome to my recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Espaguetti con albóndigas. One of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This will be really delicious.

Espaguetti con albóndigas is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They are nice and they look fantastic. Espaguetti con albóndigas is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Espaguetti con albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Espaguetti con albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Espaguetti con albóndigas is 4 personas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Espaguetti con albóndigas estimated approx 1hora.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Espaguetti con albóndigas using 10 ingredients and 10 steps. Here is how you can achieve that.

Hoy nos sentíamos un poquito italianos en casa y quisimos dar un homenaje a nuestro estilo a esta receta típica italiana que está para chuparse los dedos...😋😋😋😋

Ingredients and spices that need to be Get to make Espaguetti con albóndigas:

  1. 180-200 gr espaguetti
  2. 250-300 gr carne picada de ternera
  3. 2 dientes ajo
  4. 2 huevos XL
  5. 500 ml salsa de tomate (si es casera mejor)
  6. 2-3 cucharadas pan rallado
  7. Harina
  8. Perejil y albahaca (si son frescas mejor)
  9. Sal, pimienta y aceite de oliva
  10. Agua para cocer la pasta

Steps to make to make Espaguetti con albóndigas

  1. Comenzamos con las albóndigas...
    En un bol ponemos los 2 huevos y una pizca de sal y los batimos. Añadimos la carne salpimentada y con un tenedor chafamos y mezclamos.
  2. Picamos muy finito el perejil y la albahaca, si son de bote añadimos directamente al gusto. Picamos también muy pequeño los ajos y añadimos. Mezclamos con el tenedor.
  3. Ahora, dependiendo de la textura, añadimos el pan rallado. Debe espesar la mezcla, pero no demasiado. Mezclamos bien y dejamos reposar entre 20-30 min.
  4. Vamos con los espaguetti...
    En una olla poner agua suficiente para cocer la pasta. La ponemos a hervir y en ese momento ponemos sal, no antes. Echamos la pasta (yo la suelo partir a la mitad con las manos por los niños) y dejamos cocer el tiempo que ponga en el paquete (8-10 min).
  5. Una vez cocida la pasta la echamos en un escurridor y le ponemos agua fría para cortar la cocción. Reservar.
  6. Continuamos con las albóndigas...
    Pasado el tiempo de reposo, echamos en un bol harina. Con una cuchara hacemos porciones de carne y las echamos en harina, hacemos bolas y sacudimos la harina sobrante (yo hice 16 pero eran pequeñitas) y las ponemos a freír, pero no del todo. Yo las hice en la freidora, pero cada uno donde quiera.
  7. Las sacamos a un plato con papel de cocina para que suelten el exceso de aceite. Reservamos.
  8. Mientras se fríen las albóndigas, ponemos el tomate (en mi caso casero) a calentar a fuego bajo. Cuando estén las albóndigas listas y escurridas, las echamos en el tomate y que cuezan a fuego bajo 2-3 min hasta que acaben de cocinarse y cojan saborcito de tomate.
  9. Ahora juntamos espaguetti con la salsa y las albóndigas y mezclamos.
  10. Servir y disfrutar😋

As your experience and self-confidence expands, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet and adjust your diet regimen to your individual tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that uses less or more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward changes to accomplish this objective. Simply put, start making your recipes in a timely manner. When it comes to standard cooking abilities for newbies you do not require to learn them yet only if you understand some easy cooking techniques.

This isn't a full overview to quick and also easy lunch recipes however its good something to chew on. With any luck this will get your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Any-night-of-the-week Espaguetti con albóndigas. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albondigas estofadas con Puré

Espaguetis boloñesa

ROTOLO o RAVIOLON